+31 (0)74 - 76 00 420 info@viaware.nl

Aankomende evenementen

Empack 2019 en Themadag NRK

In opdracht van NRK Verpakkingen mag Viaware de komende maanden weer bijdragen aan de organisatie van een tweetal interessante evenementen.

Empack 2019: Miniconferentie ‘Gerecycled plastic voor voedsel-contactmaterialen’

Tijdens de Empack gaat het dit jaar over het recyclen van plastic. Op woensdag 3 april wordt hier uitvoerig aandacht aan besteed door beursorganisator Easyfairs en NRK Verpakkingen in de vorm van de miniconferentie: ‘Gerecycled plastic voor voedselcontactmaterialen’. Voor meer informatie bezoekt u de website van Easyfairs.

Vier experts delen de laatste ontwikkelingen op het gebied van recycleerbare materialen, die ingezet kunnen worden voor verpakkingen in de voedselindustrie. Welke wetgevingen zijn van toepassing? Waar dien je rekening mee te houden bij het testen van deze materialen? Is het nog altijd voedselveilig wanneer je gerecycleerd plastic verpakkingsmateriaal inzet voor de voedselindustrie?
Het event is gratis toegankelijk. Inschrijven doet u snel en eenvoudig middels deze link.

Themadag: Voedselcontactmaterialen

NRK Verpakkingen en FNLI organiseren op donderdag 9 mei een gevarieerde themadag over voedselcontactmaterialen.
Waar moet u rekening mee houden bij de voedselveiligheid van verpakkingen? Wanneer is er sprake van contaminatie en hoe zit dat bij gebruik van recyclaat? Hoe kunt u als bedrijf voldoen aan de actuele wetgeving? Deze en nog meer thema’s staan op het programma. Sprekers uit het bedrijfsleven, de overheid en kennisinstellingen praten u in één dag bij.
U kunt zich aanmelden via deze link.